意大利 Ferrara design 进口涂料
坐落在山坡旁的房子,这样装修才应景
2021-08-03
封面图-04.jpg

image1.png



image2.jpg该项目坐落在山坡旁,窗外拥有一整片丰盛的山景绿意。image3.jpgThe project is located on the side of a hillside, and there is a whole piece of abundant mountain greenery outside the window.


image4.jpg




image2.jpg格局规划上我们把空间划分成了公私领域,公领域的部份我们把隔间打开,让整个空间成为一个开放的场域,置身于其中任何一处都能拥抱大自然的美景,我们把自然中“泥”与“木”的元素带入室内,与户外的山景合成一气。

image3.jpg

Being in any of them can embrace the beauty of nature. We bring the elements of "mud" and "wood" in nature into the room, synthesizing with the outdoor mountain scenery.


image5.jpg



image2.jpg

“泥"的部份我们运用涂料营造出粗犷却又细腻的独特质感。image3.jpgFor the "mud" part, we use paint to create a unique texture that is rough but delicate.


image6.jpg




image2.jpg“木”则是使用钢刷实木皮堆砌出森林树木层层交叠之感,餐厅则是点缀了些许的“古铜”元素,为空间增加了些许的低调轻奢感。image3.jpg"Wood" is the use of steel-brushed solid wood veneers to create a sense of overlapping forest trees, while the restaurant is decorated with some "bronze" elements, adding a little low-key and light luxury to the space.


image7.jpg




image2.jpg“泥”的质朴粗犷、“木”的温润饱满、“古铜”的低调奢华,相互辉映下交织出一部连结大自然的美丽诗篇。image3.jpgThe rusticity of "mud", the warmth and fullness of "wood", and the low-key luxury of "bronze", intertwined with each other to create a beautiful poem that connects with nature.


image8.jpg

image9.jpg

image10.jpg




image2.jpg大量的素净与留白,把*美好的留给窗外那一抹绿意,不做过多的修饰,让空间尽量展现*天然原始的样貌。image3.jpgA lot of simplicity and white space, leaving the most beautiful to the greenery outside the window, without too much modification, let the space show the most natural and original appearance as much as possible.


image11.jpg

image12.jpg